POM benefiet definitief A5The Pearl of Mozambique

Organiseert op vrijdagavond 9 juni in Breda een muzikale, kleurrijke en informatieve

Benefietavond

Het wordt een avond vol muziek, een bruisend feest met mooie verhalen over Mozambique, hapjes, drankjes en een bijzondere veiling en dansen op Afrikaanse ritmes .

 

CONCERT

NECO NOVELLAS

Optreden van de beroemde Mozambicaanse gitarist, zanger en recording artist.
Zijn muziek spreekt tot het hart in elke taal. De verhalende teksten gaan over het leven en de natuur en spreken tot de verbeelding. www.neconovellas.com

VEILING

Bieden op een vakantieverblijf in Mozambique, Dishoek, Castricum of Amsterdam.
Of op een van de prachtige gesigneerde kunstwer- ken van TITOS PELEMBE, een gerenommeerde Mozambicaanse kunstenaar, op etentjes in Bredase restaurants of aan huis, kookworkshops, een totale make-over, moringa pakketten, etc.

Meer in het veilingboekje

PRESENTATIE

Kennismaking met het onbekende Mozambique en de diverse activiteiten van de Stichting The Pearl of Mozambique, een Stichting met ANBI status. Meer op www.pearlofmozambique.com

De opbrengst van deze benefietavond zal volledig worden besteed aan onze projecten op het gebied van educatie, cultuur, voeding en gezondheidszorg .

KAARTVERKOOP

 via email: benefietpearl@gmail.com

Mail het gewenste aantal tickets en vermeldt je naam. Maak het bedrag over naar onze bankrekening NL86RABO01499.93.099 t.n.v. Foundation Pearl of Mozambique. Tickets worden per mail toegestuurd. Met het ticket ontvang je tevens het veiling boekje. Bestel op tijd!

 bij Cafe Oncle Jean in de voorverkoop en op 9 juni aan de zaal maar vol=vol!