Het boek “Ilha de Moçambique and surroundings” ligt nu in de winkel! Dit boek, waarvan de opbrengst volledig naar projecten in Mozambique gaat, geeft een prachtige indruk van de voormalige hoofdstad van Mozambique, “Ilha”.

Voordat Maputo de titel van hoofdstad overnam, was dit eiland met veel koloniale Portugese invloeden de belangrijkste stad van het land, met een overvloed aan cultuur, kunst, architectuur en diversiteit.

In het boek dat in samenwerking met de stichting is gemaakt, krijgt de lezer door middel van beeld en verhaal een goede indruk van dit mooie stuk onontdekt Mozambique. Het boek ligt voor €14.95 in de winkel, zoals Van de Kemenade Boekhandel op de Ginnekenweg, maar kan natuurlijk ook besteld worden. Wilt u dit boek bestellen, houd dan rekening met €3,25 aan verzendkosten; maak daarom nu €18,20 over naar rekening NL86RABO0149993099, vermeld je naam en adres, en het boekje komt zo snel mogelijk uw kant op!

Er is maar een beperkte oplage van dit boek, dus ben er snel bij! En u helpt er ook nog eens de bevolking in Mozambique mee!